Chihuahua ry

Chihuahuat

Turun piiri

KOIRAUINTI TURUN KOIRAUIMAHALLISSA

Keskiviikkona 7.11. klo 19:30-20 meille on varattu yhteisvuoro Turun Koirauimahallista (Kaarikatu 8, 20760 Piispanristi). Uinnin hinta on hieman ilmoittautuneiden määrästä riippuen n. 11-13,5 € /koira, hinta tarkentuu ilmoittautumisajan loputtua.

Vuoroon ei kuulu uittajaa, eli koiria uitetaan omatoimisesti. Altaan koko on 3m x 6,5m, ja useampi koira voi uida samaan aikaan jos koirat tulevat toimeen keskenään. Uiminen kehittää kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti lihaskuntoa. Vesi antaa mukavan vastuksen ja on raskaampaa liikuntaa kuin pelkkä lenkkeily. Kuntoutujien nivelet ja luut eivät rasitu vedessä. Juoksuiset nartut eivät voi osallistua uintiin.

Sitovat ilmoittautumiset piirin sähköpostiin chihuahua.turku@gmail.com 31.10. mennessä. Ilmoittautumiseen nimi, puhelinnumero ja kuinka monen koiran kanssa osallistut. Maksutiedot ja tarkempi info toimitetaan sähköpostiin ilmoittautuneille. Uinti maksetaan ennakkoon yhdistyksen tilille. Nyt alkaa olemaan viimeiset hetket päästä uimaan, sillä valitettavasti Turun Koirauimahalli suljetaan marraskuussa!