Chihuahua ry

Chihuahuat

Gerard O’Shea – Dog Management & Handling 15.-17.3.2019

15.-17.3.2019 Helsingissä ja Lohjalla

Gerard O’Shea on irlantilaissyntyinen ammattihandleri, kansainvälinen ulkomuototuomari ja rottweilerkasvattaja, jolla on 30 vuoden kokemus alalta. Gerard on kysytty luennoitsija ja kouluttaja ympäri maailman käyttämiensä metodien ansiosta. Kurssikielenä on englanti, mutta sujuva englanninkielentaito ei ole välttämätön, sillä tulkkausapua on tarvittaessa saatavilla.

Dog management – Koiran hallinta

Pe 15.3. klo 17-21 Helsingissä Talin keilahallilla

Noin neljän tunnin kestoinen luento on suunnattu kaikille koiranomistajille riippumatta siitä, onko koira täyttämässä puhtaasti lemmikin virkaa vai harrastetaanko sen kanssa näyttelyitä tai muita lajeja. Luennolla kerrotaan maanläheisesti Gerardin omien kokemuksien kautta, kuinka voit rakentaa suhteen koiraasi ehdollistamisen avulla, jolloin lopputulemana ymmärrätte koirasi kanssa toisianne paremmin. Seminaari on keskusteleva ja siellä voit kysyä ohjeita juuri oman koirasi ongelmiin. Luento rakentaa myös pohjaa handling -kurssilla käytettäville metodeille, joten se on suositeltava myös handlaukseen osallistuville.

Handling – Näyttelykoulutus

La & su 16.-17.3. Lohjalla Kirsu-hallissa

Handling on kaksipäiväinen kurssi, jolla Gerard kertoo omasta handlausfilosofiastaan ja jakaa salaisuutensa, kuinka opettaa koira motivoituneeksi näyttelytähdeksi. Jokainen rotu ja koira on erilainen, joten Gerardin vinkeillä ja metodeilla opit ottamaan huomioon koirasi ominaisuudet ja tuomaan kehässä esille sen parhaat puolet. Hauskanpidolla on suuri rooli Gerardin opeissa. Kahteen päivään riittää tuhti annos niin teoriaa, kuin käytännön harjoitteluakin, ja sieltä riittää harjoitteita kotiinkin asti vietäväksi.

Kurssi pyritään jakamaan kahteen ryhmään: Pöydällä esitettävät rodut sekä maassa esitettävät rodut.

Pöytärotujen ryhmässä painotetaan esittämisen perusteiden lisäksi koiran luottamuksen rakentamista pöytää kohtaan ja opettamaan koira esiintymään itsevarmasti maassa seisottamisen lisäksi myös pöydällä. Pöytätreenin ohella tehdään paljon liikkumisharjoituksia.

Maassa esitettävien rotujen ryhmässä harjoitellaan esittämisen perusteita liikuttamisesta seisottamiseen. Osuuden taso on avoin, ja sinne otetaan ilomielin vastaan sekä ensikertalaiset että aiemmin kurssilla olleet koirakot.

Aikataulu:

La klo 10-14 pöytärodut, klo 14-18 maassa esitettävät
Su klo 9-13 pöytärodut, klo 13-17 maassa esitettävät

Lue lisää luennon sekä kurssin sisällöstä!

Hinnat

Chihuahua ry:n jäsenille:

 • Dog management -luento (pe) 50 €
 • Handling -kurssi (la + su) 130 €
 • Handling -kurssin kuunteluoppilas ilman koiraa (la + su) 60 €
 • Koko viikonloppu (pe + la + su) 165 €
 • Koko viikonloppu kuunteluoppilas ilman koiraa (pe + la + su) 90 €

Ei-jäsenille:

 • Dog management -luento (pe) 65 €
 • Handling -kurssi (la + su) 160 €
 • Handling -kurssin kuunteluoppilas ilman koiraa (la + su) 90 €
 • Koko viikonloppu (pe + la + su) 195 €
 • Koko viikonloppu kuunteluoppilas ilman koiraa (pe + la + su) 110 €

Handling -kurssin hintaan sisältyy kahvi/tee ja pientä purtavaa.

Ilmoittautuminen 31.1.2019 mennessä. Kurssipaikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi pian! Mainitse ilmoittautumisessa kumpaan ryhmään osallistut, koirasi rotu ja ikä, omat yhteystietosi sekä tieto yhdistyksen jäsenyydestä. Saat ohjeet maksamiseen vahvistuksen yhteydessä. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua kurssille.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: tapahtumat.chihuahuary@gmail.com

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Ajankohtaista

 • 26.4.2022

  Luonnetesti 11.-12.6.2022 Kaarinassa

  Chihuahua ry järjestää luonnetestin 11.-12.6.2022 Kaarinassa. Alla lisätietoa:
  Lue lisää

 • 8.4.2022

  Kevätkokouksen 23.4.2022 esityslista

  CHIHUAHUA RY     SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Aika:               Lauantai 23. huhtikuuta 2022 klo 12:00 (valtakirjojen …
  Lue lisää

 • 31.3.2022

  Eesti chihuahua klubin erikoisnäyttely Tallinnassa 4.6.2022

  Eesti chihuahua klubi järjestää erikoisnäyttelyn Tallinnassa 4.6.2022. Lisätietoja ja ilmottautuminen klubin nettisivuilta http://www.chihuahua.ee/index.html
  Lue lisää

 • 22.3.2022

  Paneelikeskustelun ilmoittautumisaikaa jatkettu!

  Tervetuloa kuuntelemaan syringomyelia-aiheista paneelikeskustelua. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 30.3. asti. Paneelin osallistujamäärä on rajattu 300 osallistujaan. …
  Lue lisää