Chihuahua ry

Chihuahuat

Turun piiri

KOIRAUINTI TURUN KOIRAUIMAHALLISSA
Torstaina 22.2. klo 19 alkaen meille on varattu yhteisvuoroTurun Koirauimahallista (Kaarikatu 8, 20760 Piispanristi). Uinnin hinta on hieman ilmoittautuneiden määrästä riippuen n. 11-13,5 € /koira.

Vuoroon ei kuulu uittajaa, eli koiria uitetaan omatoimisesti. Altaan koko on 3m x 6,5m, ja useampi koira voi uida samaan aikaan jos koirat tulevat toimeen keskenään. Uiminen kehittää kokonaisvaltaisesti ja tehokkaasti lihaskuntoa. Vesi antaa mukavan vastuksen ja on raskaampaa liikuntaa kuin pelkkä lenkkeily. Kuntoutujien nivelet ja luut eivät rasitu vedessä. Juoksuiset nartut eivät voi osallistua uintiin.

Sitovat ilmoittautumiset piirin sähköpostiin chihuahua.turku@gmail.com 14.2. mennessä. Ilmoittautumiseen nimi, puhelinnumero ja kuinka monen koiran kanssa osallistut. Maksutiedot ja tarkempi info toimitetaan sähköpostiin ilmoittautuneille. Uinti maksetaan ennakkoon yhdistyksen tilille.


DOBON TUTUSTUMISTUNTI
Sunnuntaina 4.3. klo 15-16 järjestetään dobon tutustumistunti Qublis-hallissa (osoite Kulkuripellontie 11, Lieto).Tunnin hinta on hieman ilmoittautuneiden määrästä riippuen 10-15€ /koira. Tunnin vetää dobon koulutusohjaaja Hanna Maines.

Mitä on dobo?
Dobo kasvattaa sekä koiran että ohjaajan lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. Harjoitteet eivät ole hyödyllisiä vain fyysisen hyvinvoinnin kannalta, sillä ne vaativat keskittymistä ja myös suhde koiran ja ohjaajan välillä paranee yhdessä puuhatessa.
Dobo-harjoitukset tehdään pääasiassa käyttäen apuna tasapainotyynyjä ja ovaalin muotoisia palloja, joiden muoto sopii koiralle pyöreää palloa paremmin. Liikkeitä lajissa on kolmenlaisia: koiran tekemiä, ohjaajan tekemiä ja yhdessä tehtäviä. Monet liikkeistä ovat muokattavissa helpoista haastaviksi hyvin pienillä muutoksilla, joten laji sopii kaikentasoisille treenaajille.

Ilmoittautuminen:
Sitovat ilmoittautumiset tunnille piirin sähköpostiin chihuahua.turku@gmail.com 19.2. mennessä. Ilmoita sähköpostissa nimesi, puhelinnumero ja koirasi ikä. Tunti toteutuu, jos osallistujia on vähintään 5. Tunnille mahtuu max. 8 koirakkoa. Tutustumistunnille osallistuvan koiran tulee olla terve. Tunti maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille. Juoksuiset nartut eivät voi osallistua.


SISÄTAPAAMINEN
Sisätapaaminen järjestetään Qubliksella dobon perään klo 16-17. Sisätapaamisen hinta
on 3€/talous. Tapaamisen ohjelma on vapaata leikkiä. Sisätapaamiseen ei
tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit maksaa osallistumismaksun etukäteen
yhdistyksen tilille FI8917453000082455 viite 18856 tai paikan päällä (varaa
mieluiten tasaraha). Juoksuiset nartut eivät voi osallistua.