Chihuahua ry

Chihuahuat

Uudenmaan ja Kymenlaakson piiri

Koirauintia Hyvinkään Koirakylpylässä Onnenkoirassa 3.3..2018 klo.10.30-12.00. http://www.koirakylpyla.fi/ainutlaatuinen-koirauimala
Uinti-aika on 1/2h ja vuorolle mahtuu kerralla viisi koiraa. Uinti vuoroja olemme varanneet kolme, joista ensimmäinen on ilman uittajaa 7€/koira ja kaksi muuta uittajan kanssa 9€/koira.
Varaa vuorosi sähköpostitse osoitteesta: chihuahua.uusimaa@gmail.com. Kerro varatessasi haluatko vuoron uittajalla vai ilman ja koirien lukumäärä. Paluupostissa saat maksuohjeet. Uinnit on maksettava 24.2.2018 mennessä ja ilmottautumiset ovat sitovia.

Terkuin
Piiriemot


Tervehdys!

Seuraava sisätapaaminen järjestetään sunnuntaina 25.2.2018 Koirakoulu Kompassin tiloissa Helsingin Konalassa klo 16-16:55.

Hinta on jäsenille 3€/ perhe ja ei-jäsenille 6€/perhe, ei-jäsenet voivat käydä tapaamisissa kaksi kertaa jäsenhintaan, jonka jälkeen tulee liittyä Chihuahua Ry:n jäseneksi tai maksaa ei-jäsenen osallistumismaksu. Maksu suoritetaan paikan päällä, varaathan tasarahan.

Muistathan pitää sisätapaamisessa omia koiria silmällä mahdollisten pissa-tai kakkavahinkojen varalta! Uroksille merkkailusuojat, juoksuiset nartut sekä sairaat koirat jätetään luonnollisesti kotiin.

Tervetuloa mukaan!
Terveisin piiriemot